Георги Тодоров с много интересни думи за публиката, Сираков и затлачването на Левски с…

7 Dni Sport16.08.2020
георги_тодоров3

„Нашата публика е малко особена, на мен ми е ясно. Сигурно ще има търпение, но, когато няма резултати, самата обстановка… Не сме от най-уверените. Надявам се в следващия мач с Царско село това да се промени“, категоричен е треньорът на Лвески Георги Тодоров.

Изключително важно е да стигнем до победа. Ще има спокойствие сред футболистите, ще им даде по-голямо самочувствие, ще ни даде възможност да надградим отбора, защото имаме нужда. Следващия мач десният бек няма да играе и се създава проблем. Трябва да видим какво ще правим.

Във всички случаи трябва да вземем нови. Като бройка не стигат, особено в защита. Трябва да има вариативност, защото в момента няма никаква. Не може четирима човека да изкарат всички мачове – това е ясно. Това работим с Наско. Не искаме обаче да правим грешки. Не трябва да затлачвам отбора с някои… Трябва да намерим футболисти, които в следващите години могат да бъдат продадени“, коментира Тодоров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ