Предприечиви: Дори Делян Пеевски може да си купи новия екип на Берое

7 Dni Sport11.08.2020
берое 2

Новите екипи на „Берое“ за сезон 2020/21 вече са в продажба единствено в Официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион Берое. Цената и на трите фланелки е 70 лв.

Може да закупите титулярния екип в зелено-бяло райе с размери от 4XS чак до 7XL, което позволява дори на мъже с телосложението на Делян Пеевски да си вземат фланелка.

Изцяло зелената фланелка се предлага в размери от 2XS до 5XL, а третият вариант в графит от S до 5XL.

Тази година „Берое“ пуска в продажба и специална серия от титулярния екип в зелено-бяло райе – с номер 9 на гърба и надпис „Петков“, която е в почит на голямата легенда на клуба. Цената на този вид ексклузивни фланелки е 90 лв. и може да ги закупите в размери от S до 5XL.

Официалният фен магазин на клуба работи от вторник до събота (14:30 – 19 ч.). Почивни дни – неделя и понеделник. По традиция магазинът работи и по време на официалните срещи на „Берое“

Съвсем скоро ПФК „Берое“ ще пусне и свой онлайн магазин, в който ще могат да бъдат поръчвани всички предлагани артикули!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ