3 от 3! Ако Берое играе само на „Герена“, ще е шампион! Левски разтревожи всички

левски - берое

Берое записа трета поредна победа на „Герена“ и даде да се разбере, че ако всеки кръг гостува на Левски може да стане дори шампион. Заралии тръгнаха с респектиращ успех в първенството с 2:0  и явно ще играят сериозна роля в него.

Левски бе повече от безопасен домакин, което сериозно притесни зрителите. Сините бяха много дезориентирани, не направиха почти нищо съществено в преден план и можеха дори да загубят с повече.

В 34-ата минута гостите откриха резултата. След центриране на Бакалов, Симеон Славчев сам си вкара топката във вратата на Левски.

В 44-ата минута пък Октавио хвърли домакините в потрес, разписвайки се от непосредствена близост!

При първи си опит от близка дистанция той не се справи добре, Даске се намеси, но при добавката Октавио увеличи преднината на своя тим.

Още веднага след подновяването на играта всичко в мача можеше да свърши. Октавио центрира, Фал засече топката перфектно с глава, но тя мина на сантиметри от целта.

В 68-ата минута пък бе единственото чисто положгение за Левски. Спиерингс излиза сам срещу младия вратар на Берое, но Василев спаси с една ръка! Изстрелът беше доста силен, като намесата на стража определено бе впечатляваща.

Веднага след това далечен изстрел на Октавио бе спасен с вещина от Борислав Михайлов, с което всичко интересно в мача се изчерпа рано-рано.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ