Домусщина на старта! Намалиха наказанието на разбойник от Лудогорец от 4 мача на 1

7 Dni Sport06.08.2020
Левски - Лудогорец, Сисиньо, Нуно Рейш

„Лудогорец“ няма да остане без десен бек за първия си мач в първенството с „Ботев“ във Враца в събота, след като Апелативната комисия на Българския футболен съюз (БФС) уважи жалбата на клуба и намали наказанието на защитника Сисиньо.

В края на миналия сезон бразилецът бе наказан да пропусне 4 мача на разградчани заради червен картон, който получи в последния мач на „орлите“ със „Славия“ (3:1 за „белите“), но сега комисията намали санкцията на един мач, след като и другият номинален десен бек в състава Жордан Икоко бе наказан за блъскане на играч на „Локо“ (Пд) във финала за Суперкупата.

Решението на Апелативната комисия на БФС:
По жалба на ПФК Лудогорец 1945 гр. Разград
Апелативната комисия след като се запозна с обстоятелствата по жалбата, разгледа я по същество и се запозна с експертното становище на Съд. комисия:
Жалбата на ПФК Лудогорец 1945 гр. Разград е допустима и основателна. На основание чл.62, ал.3 Апелативната комисия при БФС изменя решението на ДК от 14.07.2020 г., с което на състезателя Неусиано де Жезус Гусмао от ПФК Лудогорец 1945 е наложено дисциплинарно наказание – ССП за 4 срещи, като:
На основание чл. 22, ал.2, б. ДЗУ, колонка 4 от ДП на БФС за 2019/2020 г. налага дисциплинарно наказание на състезателя Неусиано де Жезус Гусмао от ПФК Лудогорец 1945 гр. Разград – ССП за 1 среща.
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ