Четири топ-трансфера подсилват Левски, трима от идващите са българи

левски, тренировка 2

Борислав Цонев отново ще бъде играч на Левски. Халфът се разбра със „сините“ и днес или утре трябва да парафира официално. 25-годишният футболист е свободен агент, след като разтрогна договора си с Интер (Запрешич).

Офанзивният футболист е едно от имената, което треньорът Георги Тодоров държи да има в състава си.

Това ще бъде втори негов престой на „Герена“. Полузащитникът дебютира със синята фланелка на 27 май 2011 година при домакинската победа с 3:0 над Монтана. Боби Цонев има 42 мача за Левски и 5 гола.

Засега далеч от „Герена“ остава братът на Борислав – Радослав. Той е собственост на Лече.

Днес към Левски трябва да се присъедини и защитникът Живко Атанасов. 29-годишният бранител също е юноша на „сините“, но няма официален мач за първия отбор.

Столичани чакат и френски централен защитник. Той е бил предложен на Георги Тодоров и треньорът го е харесал. Въпросният играч може да се присъедини към тима в следващите дни.

Както вече се писа Мартин Райнов също може да се завърне в Левски. Универсалният играч е имал предложение от Нефтчи (Баку), но до сделка така и не се е стигнало. Халфът ще изчака още малко и ако няма развитие по негов трансфер в чужбина, отново ще облече синята фланелка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ