Шеф на Левски шокира феновете: Дълговете растат, стигнаха почти 6 милиона! А договори няма…

7 Dni Sport20.07.2020
Левски - Славия

Константин Папазов бе гост в сутрешния блок на Нова телевизия. Един от най-големите акционери в Левски разкри, че задълженията на „сините“ растат главоломно.

„За съжаление дълговете не са 4-5 милиона, а вече са 5 милона и 800 хиляди лева.

Трябва сами да си събираме парите и да се оправяме“, добави Папазов.

„Появихме се и отървахме Левски от мъртвата хватка на неизвестността с акциите на Божков. Но какво наследихме? Липса на благодетел, ситуацията с коронавируса и цялата обстановка в държавата. И затова Левски плаща скъпо сега. От неизвестността пред бизнеса страда нашият клуб.

Касата на клуба е празна, това е истината. Тя може да бъде напълнена чрез голям рекламен договор. Поне 10 фирми си мечтаят и искат да помогнат, защото Левски е най-големият потребител в България. Всички обаче чакат да има някаква яснота.

Затова трябва съвсем сами да съберем парите, които са нужни да спасят Левски от фалит“, каза още Папазов.

Той направи символичен жест към клуба преди дни, като закупи абонаментни карти за предстоящия футболен сезон за всички баскетболисти на Левски Лукойл.

Това е акт за пример към феновете на члена на Надзорния съвет на „синия“ клуб, който официално съобщи, че е дал отрицателен тест за коронавирус.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ