Камата е в цикъл! След като обиди Гриша Ганчев, Стоичков подкара и…

7 Dni Sport20.07.2020
Христо Стоичков Коктейл книга (26)

Камата изглежда е в цикъл!

След като оплю шефовете на единия отбор на сърцето си – ЦСКА, легендарният Христо Стоичков не прости и на ръководителите на другия си любим тим – “Барселона”.

След като “Реал” стана шампион на Испания, Камата нарече наставника на “Барса” Кике Сетиен и помощника му Едер Сарабия “посредствени треньори, без манталитет за печелене на купи”. А вината за назначението им и изхарчени напразно огромни суми хвърли върху управата.

“Уволнявате Валверде, когато той стана шампион на Испания, но не го уволнявате, когато губи с 0:3 от “Рома” или 0:4 от “Ливърпул” – или срещу “Валенсия” за купата. Кой знае кое е по-тревожещо? 1 милиард евро похарчени и нищо спечелено! Вижте, това е милиард… не са два цента. Изгонихте Валверде, за да вземете посредствен треньор като асистента му”, изригна Стоичков.

Преди това Ицо, който се води притежател на 20% от акциите на ЦСКА, обяви открита война на мениджъра на “червените” Стойчо Стоилов. А покрай яростната атака в инстаграм обиди и към собственика на клуба Гриша Ганчев, макар и да не му спомена името.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ