Футболист на Дунав отсече: Само лъжи и измами! Тръгваме за Монтана заради нас, не заради някой друг

Славия - Дунав Русе, Юлиан Ненов

Футболистът на Дунав (Русе) Юлиян Ненов коментира за Дарик радио ситуацията около отбора и решението на играчите все пак да заминат за София за баража с Монтана (утре от 20:00 часа), въпреки неизплатените възнаграждения от ръководството.

Ненов обясни, че на стадиона днес играчите са получили по една заплата, но не това е причината отборът да замине, тъй като състезателите нямат вяра в думите на своите ръководители. Те все пак са решили да изиграят мача заради самите себе си и заради феновете, но Ненов споделя, че не знае, дали изобщо има смисъл Дунав да остане в елита, ако финансовата ситуация в клуба остане такава.

„Бяхме на стадиона, дадоха ни една заплата. Заради нас си тръгваме, не заради някой друг. Няма такива лъжи и измами, не знам вече“, започна той.

„От няколко месеца е така. След мача с Ботев Враца ни казаха, че през седмицата ще ни дадат заплати, не ги дадоха, след това дойде нова седмица и играхме с Царско село, пак не ги дадоха. И сега най-важният ни мач, пак нищо. На нас ни писна вече. И сега като се пуснаха статии и казахме, че няма да пътуваме, веднага се извади отнякъде да ни дадат по една заплата. Положението е много зле и продължава да е много зле, нищо не се е оправило.“

„Заради нас и заради феновете (ще играем). Не знам, честно казано, ако положението е същото и новия сезон, не виждам никакъв смисъл. То са лъжи, измами, обещания, говорят, че ще ни дадат еди колко си пари бонуси, пък те заплатите не ни дават.“

А съжалява ли, че се завърна в Дунав? „Така е трябвало да стане, не съжалявам за нищо. Единствено съм разочарован, че толкова лесно могат хората да лъжат, много ми е интересно как става това нещо. То вече идва и до морал. Все си мисля, че ако управлявам клуб, няма как да излъжа 20 човека в очите. Явно има различни хора.“

„На феновете мога да кажа, че са страхотни. Те ни подкрепят въпреки всичко, те знаят какво е положението. Те ни разбират много добре, феновете на Дунав са много готини. За бъдещето не мога да знам дали ще съм в отбора, имам договор още една година, но не знам дали ще има отбор като цяло, утре след мача ще се разбере“, допълни Ненов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ