Ако бай Уорън така ще се оправдава след всеки мач на Пирин, да взима шишето и да си ходи

7 Dni Sport16.07.2020
уорън фийни

Мениджърът на Пирин – Уорън Фийни заяви, че е бесен от футболистите, играли при поражението с 2:5 от третодивизионния Вихрен. Така той спази традицията след всяка загуба да си мие ръцете с играчите.

Припомняме, че в Благоеград отдавна има брожение срещу натрапения за наставник на „орлетата“ некадърен треньор от президентката Ива Дацова. Фейни е пустосван, че по-често може да бъде видян с бутилка в ръка, отколкото с футболни пособия.

„Това бе само нещо като тренировка, но хич не съм доволен от начина, по който действахме. Тръгнахме добре, поведохме с 2 гола. Но направих нещо, което не трябваше, оставих всички играчи на терена до края. Има умора, но те трябва да се замислят. Ние сме професионалисти и трябва да сме такива и в контролите. Не съм притеснен от резултата, а от цялото представяне. Единственото позитивно е , че някои понатрупаха игрови минути. Останалото бе разочароващо“, каза иначе за свое оправдание северноирландецът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ