Италианци приближават Левски към фалита, искат си парите до утре, или…

7 Dni Sport15.07.2020
левски

Италианският концерн за спортна екипировка „Macron“ е дал краен срок на Левски да плати неустойката за прекратения договор, за да не се стигне до съд.

Новите собствениците на клуба Сираков и Папазов прекратиха тригодишния договор с италианците, който беше подписан декември миналата година от старото ръководство на клуба.

От Италия е пратено писмо до Левски, който има срок до 16 юли, за да плати неустойката по договорка, която е шестцифрена сума. В противен случай от „Macron“ ще си потърсят правата си по съдебен път.

„Да, истина е. Колегите от Италия са се свързали с Левски, като дадоха срок на клуба, за да не се стигне до съд. Знаем вече, че новото ръководство е подписало договор с друга фирма, което е тяхно право. „Macron“ обаче има изключително сериозно реноме и пазарен дял. Именно поради това няма как да остави нещата по този начин, след като продължение на над година са инвестирани физически, финансов и интелектуален ресурс за изготвяне на двустранен изгоден договор, както и ексклузивни продукти на Левски“, заяви Георги Георгиев, представител на „Macron“ за България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ