Славчев готов за старта на новия сезон! Нападател на сините също подновява тренировки

симеон_славчев

Симеон Славчев и Здравко Димитров ще бъдат готови за старта на новия сезон. Двамата вчера публикуваха снимка в една от социалните мрежи как тренират във фитнес. На нея стоеше над­пис – „Без почивни дни.“ Хал­фът и крилото лекуваха травми в края на миналия се­зон.

Славчев бе привлечен на „Герена“ през зимата. Той дой­де като свободен агент, но често бе преследван от кон­тузии. В края на зимната под­готовка той счупи пръст на крака. След това игра в пър­вия пролетен кръг срещу ЦСКА (0:0) и ситуацията му се усложни. Наложи се той да се подложи на операция. След подновяването на първен­ството Славчев изигра само още 3 двубоя. Той реализира дебютния си гол в дербито с ЦСКА (3:3), а след това за по­следно бе на терена в полуфинала-реванш за купата срещу Локо Пд (0:0) на „Герена“.

Крилото Здравко Дими­тров бе резерва през изминалата кампания. Той записа 17 мача във всички турнири, но само в 7 бе титуляр, като три пъти изкара пълни 90 ми­нути, фланговият нападател все още чака първия си гол за Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ