Отбори от Серия А и Бундеслигата влизат в битка за звезда на ЦСКА

цска_евандро

Германският Фрайбург и италианския Верона се интересуват от крилото на ЦСКА Евандро. Това разкрива италианска скаутска мрежа чрез профила си в “Туитър“, цитирана от „Меридиан Мач“.

Оттам не съобщават дали елитните клубове от Бундеслигата и Серия “А“ ще опитат да вземат бразилеца още сега, но в същото време са направили подробен анализ на качествата на нападателя. Информацията им е допълнена и от факта, че Галатасарай също може да е заинтересуван от 23-годишния играч на „червените“.

„Евандро е експлозивен по лявото крило, движенията му са рязки. Може да играе успешно при схема 4-3-3. Той е среден на ръст, а физиката му може да бъде подобрена. Играта му е стабилна през целия мач. По-силен е с десния крак, но си служи добре и с левия. Движи се добре по терена и помага на защитата. В ЦСКА още не могат да му намерят точното място на терена. Пускат го и като централен нападател. През този сезон той подобри значително статистиката си – вкара 11 гола и записа 2 асистенции“, пишат от агенцията.

На „Армията“ на този етап обаче не е пристигнала оферта или запитване от страна на Фрайбург или Верона за Евандро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ