ЕКСКЛУЗИВНО! Неделев провалил трансфера си в Турция, причината е изненадваща

Цска Ботев Пловдив 37

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев е отказал трансфер в Трабзонспор. Двата клуба почти бяха договорили сделката за халфа, но той не се е съгласил да премине в редиците на турския гранд, информира „Меридиан Мач“. Причината – Неделев не искал да живее и играе в Турция.

27-годишният национал обяснил, че е готов на трансфер в чужбина, който да стабилизира финансовото състояние на Ботев, но само ако новият му клуб е от град и държава, които харесва.

В Турция брояха трансфера на Неделев в този клуб за почти сигурен, като твърдяха, че в касата на Ботев ще влязат 1,5 милиона евро. Говореше се, че ако приеме офертата на турския гранд, той ще получава поне пет пъти по-голяма заплата от тази, която взима при „жълто-черните“.

„Има оферта от Трабзон, ако ни устройва, нищо чудно да се стигне до трансфер. Мисля, че съм готов. Отново е време да изляза в чужбина“, коментира преди около седмица самият Неделев, но в петък стана ясно, че е променил мнението си и не иска в Турция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ