В управата на Ботев (Пд) се задават промени! Канарчетата готвят сериозна селекция

ботев_пловдив_цска4

Промени в управата на Ботев Пловдив се задават в най-близко бъдеще. Както е известно, Ангел Палийски обяви, че подава оставка, а президентът Георги Самуилов намекна, че може да напусне. Според запознати строителен предприемач ще влезе в Борда на директорите. Той трябва да замени Палийски и да помага финансово на Самуилов. Твърди се, че това е Илиян Филипов чиято фирма предложи най-ниска оферта за довършване строежа на стадион „Христо Ботев“. Тя е за 39 милиона лева. Както е известно, държавата отпусна 25 милиона, като остатъка – 14, ще се поемат от клуба, като предстои да се уточни формата. Възможно е това да стане и
чрез Филипов.

Наскоро прокуристът Асен Караславов обяви, че ще има промяна в бюджета в посока неговото увеличаване. Ще бъдат отделени и средства за по-сериозна селекция, като в тима почти сигурно ще се върне вратарят Даниел Кайзаер. Очакват се още три попълнения, както и евентуална продажба на Тодор Неделев в Трабзонспор, който от Ботев признаха, че вече е изпратил конкретна оферта, която според запознати е за 1 милион лева.

Днес ще стане ясно дали все пак е възможно някой от многото контузени при канарчетата може да вземе участие във финала за седмото място с Черно море утре (20:00 часа) на „Тича“.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ