Предложиха Робърта на турския Гьозтепе! Левски иска поне 1 млн. евро за нападателя

Левски - Славия, Найджъл Робърта

Нападателят на Левски Найджъл Робърта е бил предложен на турския Гьозтепе, пише topsport.bg. Самият стрелец обяви в началото на седмицата, че е готов да направи следващата стъпка в кариерата си. За да стане факт това, на „Георги Ас­парухов“ трябва да пристигне оферта, която да удовлетворя­ва както сините, така и самия футболист. Нидерландецът е най-конвертируемият играч на столичани. В 19 шампионатни мача е вкарал 11 гола.

Наскоро се появиха информации, че е гледан дори от гранда Галатасарай. Медиите в Турция са категорични, че Найджъл си заслужава инвестицията.

Надеждите на шефовете на Левски са, че с продажба на фут­болисти ще бъдат изчистени част от най-належащите дълго­ве в клуба.

В същото време ръковод­ството на Гьозтепе държи да привлече нов нападател за след­ващия сезон. За да има Робърта в редиците си, 8-ият в турския елит ще трябва да плати най-малко 1 милион евро накуп.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ