Атомна бомба във футбола! ЦСКА и Левски няма да започнат следващото първенство…

7 Dni Sport07.07.2020
цска_левски

Следващото първенство на Първа лига може да остане по безпрецедентен начин без Левски и ЦСКА!

Двата клуба са твърдо решени дори на тази крайна мярка, ако чрез нея ще се сложи точка на ТВ-робството на Кирил Домусчиев, научи 7DniSport.

Лидери на двата клуба са имали среща в столичен ресторант с филмово име в квартал „Бояна“ две вечери поред, научи сайтът ни. Темата е била една – общ фронт срещу узурпирането на тв-правата от Хунтата на Кирил Домусчиев.

Както е известно срещу криминалното разпределение на тв-правата в българския футбол първо се обяви Наско Сираков. Той е получил подкрепа от когото трябва в ЦСКА.

Припомняме, че Изпълкомът с Кирил Домусчиев продава тв-правата на „Нова телевизия“ на Кирил Домусчиев, а посредник по сделката е фирма на Кирил Домусчиев! На всичкото отгоре има съмнения, че по тази линия Лудогорец предлага на своите рекламодатели скандален „пакет“ за присъствие и в клуба, и в първенството, като никой не знае къде и защо отиват парите.

За капак в двата месеца, в които нямаше мачове от първенството, Кирил Домусчиев мародерстваше футболните фенове с пълна такса за изпразнените му от съдържание спортни канали. Сега пък вдигна за кой ли път таксата, като нищо от това не се усеща в касата на клубовете.„

Хората в Левски и ЦСКА смятат, че сега е момента да покажат сила. Унищожителен за правителството ще е момента, в който двата най-големи клуба бъдат изхвърлени от Първа лига, защото не са се съгласили да играят по свирката на личния олигарх на Бойко Борисов!

Освен това, без Левски и ЦСКА в ефира, абонатите на Кирил Дочмусчиев ще се сринат с поне 70 процента!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ