Царско село скача на Черно море за победа и спасение

Черно море - Царско село,

Новакът в елита Царско село излиза днес от 20,45 часа на собствения си стадион срещ Черно море в двубой от група А на втората осмица, като при успех или равенство ще си гарантира оцеляването в елита.

Преди това ще се изиграе другият мач от групата между Етър и изпадналия Витоша Бистрица и „царете“ ще знаят от какъв резултат имат нужда. В момента Царско село заема второто място в групата и ако го удържи, освен спасението, ще си осигури и участие в баражите за 7-10 позиция и евентуално за Лига Европа с представител от първата шестица.

Загуба на Царско село и победа за Етър е най-лошият сценарий за отбора на Любослав Пенев, тъй като „болярите“ имат предимство в преките двубои.На линия за Царско село ще бъде вторият вратар Михаил Иванов, а двубоят пропуска крилото Антонио Георгиев, който е със счупен нос.

В състава на Черно море пък се завръща Родриго Енрике, който има осем асистенции през сезона, както и вратарят Миорад Митрович. Извън групата на треньора Илиан Илиев останаха Дани Кики и Жордао Кардосо.

Вероятни състави:
Царско село: Пласид, Гьонов, Родригес, Кавдански, Марков, Бахамбула, Ната, Андерсон, Иванов, Минчев, Будинов.

Черно море: Дичевски, Панов, Хантакиас, Димов, Попов, Панайотов, Андраде, Курьор, Родриго, Ил. Илиев-младши, Иса.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ