Бруно Акрапович: Само аз и Илко знаехме какво готвим на ЦСКА! Онази купа ми е по-скъпа

7 Dni Sport01.07.2020
9

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори след спечелването на финала за Купата на България. „Смърфовете“ надвиха ЦСКА след изпълнение на дузпи.

„Излязохме със самочувствието и желанието да спечелим. Мартин Луков беше много добър в мача с Левски. Голяма е заслугата му, че сме тук“.

„Направих смяната нарочно, защото Илко знае как да пази дузпи. Обичам България“, обяви Акрапович.

„Това е една уникална победа. Имахме самочувствие на терена. Обичам тези момчета, които дадоха всичко от себе си. Феновете? Страхотни сте“, заяви гордо Акрапович.

„Срещу ЦСКА и Левски – не ни вкараха един гол в три мача. Това е чудесно. Това са големи отбори. Планът беше преди няколко дни Илко да влезе, ако се стигне до дузпи. Никой не знаеше за това. Само аз и Пиргов. Не бях казал на никого. Това е психологически прийом. Направих го нарочно. Дори да вкараш малко дете, противникът се чуди какво става. Илко донесе Купата“, каза Бруно.

„Очакванията винаги са големи. Аз работя да няма очаквания обаче. За титла да се борим в тези трудни времена е трудно. Това е трудна работа, но ще се опитаме да направим силен сезон като този“, заяви още Акрапович.

„Срещу Ботев Пловдив бе по-красива Купата, но за мен и двете са важни“, добави той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ