Ексклузивни снимки: Вижте какво очаква на стадиона феновете на ЦСКА – Локо Пд

7 Dni Sport01.07.2020
Национален стадион Васил Левски

Националният стадион „Васил Левски“ е готов да посрещне зрителите на финала ЦСКА – Локо Пд, който започва в 19,145 часа.

Лично спортният министър показа със снимки какво очаква феновете на стадиона. И написа:

На националния стадион „Васил Левски“ са въведени стриктни изисквания за спазването на всички противоепидемични мерки по време на финала за Купата на България между отборите на „Локомотив“ Пловдив и ЦСКА. Двубоят е тази вечер от 19.15 часа.

Около съоръжението е осигурено засилено полицейско присъствие. В това число и представители на икономическа полиция, които ще следят за разпространението на фалшиви билети. 12 000 пропуска бяха пуснати в продажба за феновете на двата отбора, след издадената Заповед от министъра на здравеопазването. Привърженици без билети ще бъдат спирани още на изградените пропусквателни пунктове. В секторите ще бъдат разположени стюарди, които ще отговарят за недопускането на хулигански прояви по време на футболната среща.

Специално обозначение на местата по трибуните в сектор „А“ ще помага на феновете за спазването на дистанцията от 1,5 м. Обозначени са и местата на скамейките за резервните футболисти на двата състава.

За зрителите, които ще бъдат на трибуните са осигурени 12 000 маски. Същите ще получат футболистите и техническия персонал на участниците във финалния двубой за Купата на България.

Служители на националния стадион „Васил Левски“ извършиха цялостна дезинфекция на съблекалните, коридорите, фоайето, общите санитарни части, седалките, плотовете и банките за журналисти. Поставени са и указателни табели за спазване на дистанция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ