Бойко Борисов заплаши Сектор Г, прати трима министри да дебнат за затваряне на стадиона

7 Dni Sport01.07.2020
бойко борисов

Здравният министър да отиде на финала за Купата на България между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) довечера и лично да контролира на място как се спазват мерките – носенето на маски, дистанцията през седалка. Това разпореди премиерът Бойко Борисов на редовното заседание на Министерския съвет.

„Да се порадват и да ни отвърнат с разбиране и внимание, а не да затворим стадионите. Като българи да дадем пример, че можем да го правим“, призова Борисов феновете за мача.

Той заръча и на кметицата Йорданка Фандъкова, спортния министър Красен Кралев и вътрешния министър Младен Маринов да следят финала за Купата.

Висшочайшото присъствие на толкова пратеници на властта е сигурен знак, че финалът за купата ще бъде използван като предтекст за ново затваряне на стадионите у нас. Почти сигурно е, че агитките на двата отбора трудно ще спазят условията за метър и половина разстояние, особено тази на победителите след края на мача.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ