Официално: Миятович подписа с унгарски гранд! Ето за колко години е договорът на черногореца

Левски - Лудогорец, Мартин Петков, Милан Миятович

В понеделник унгарският гранд МТК оповести привличането на новото попълнение Милан Миятович. Самият черногорец първи призна, че ще продължи кариерата си в тима от Будапеща след прощалната си среща със „сините“ в Стара Загора.

Георги Тодоров му даде шанс да се сбогува с Левски като титуляр, а за капак Миятович си тръгна и като победител.

Унгарците разкриха, че той е подписал с тях за 2 години.

„Миятович идва у нас след страхотен сезон в Левски. Досегашният му отбор искаше да го задържи, но поради финансови затруднения не може да се възползва от опцията за удължаване. Към него имаше сериозен международен интерес, но ние действахме навреме и той избра МТК“, пишат от новия му клуб.

„В лицето на Миятович пристига вратар с опит и солидна физика. Той има много международни мачове и ще помогне за израстването на младите ни играчи“, допълва спортният директор на клуба – Балаш Поляк.

От МТК обявиха също, че връх на изявите му е дербито с Лудогорец за Купата, като унгарците дори пуснаха клип от мача. Те избраха спасената от стража дузпа в последната минута на редовното време, изпълнена от Драгош Григоре.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ