Снощи дупиха Берое! Няма значение со зор или со кеф…

7 Dni Sport29.06.2020
берое - левски

Берое загуби своя мач на сезона! Трябваше да бие най-невзрачната формация на Левски в историята, за да отиде в неделя на „Лаута“ и евентуално да се доближи само на точка до Лига Европа!

Вместо това заралии загубиха с 1:2 и продължават за пореден сезон да работят с идеята за… следващия.

Самият Херо май се уплаши от предизвикателството „Европа“ и проведе мача така, че да му остане алибито „нямахме време да променим всичко“. Хубаво, но догодина нито Левски ще е толкова слаб, нито Черно море, да не говорим за Ботев Пд.

Това снощи си беше живо предателство към Стара Загора! Няма значение со зор или со кеф „геренци“ одупиха Берое. Всъщност за това последното в самите „зелените“ форуми, а и на официалния сайт се говори далеч повече. Което също е повод под Аязмото да помислят докога ще са важен кръводарител за Левски – я на играчи, я на точки, я на каквото им потрябва.

И още нещо странно. В своя мач на истината за сезона, Берое си заработи единствения червен картон в… 95-ата минута. Останалото е мълчание.

И щастлив от гола си Камбуров, ди. Но и това вече неговото прилича на бичене на частно в извънработно време. Играе си за гола, не за Берое. Което също трябва да бъде обяснено от Херо…

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ