ЦСКА чака още нови! Червените пределно мотивирани да грабнат Купата

цска_левски3

ЦСКА има нужда и очаква още нови футболисти, макар вече да обяви три нови чуждестранни попълнения – нидерландския защитник Юрген Матей и френските халфове Юнус Санкаре и Амос Юга. Това призна изпълнителният директор на „червените“ Пламен Марков след нулевото равенство със „Славия“ за първенството и преди финала за купата с „Локо“ (Пд).

„ЦСКА има добри футболисти, има нужда и от попълнения, които ще станат ясни след края на сезона“, каза той. Поредното спрягано име за „Армията“ е това на 21-годишния Жул Кейта от френския „Ланс“. Гвинеецът играе като ляво крило. Преди новите Пламен Марков чака във витрината на клуба да дойде купата.

Организаторите на финала от Професионалната лига пък благодариха за решението на премиера Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев, министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и Националния оперативен щаб за допускане на по-голям брой зрители по трибуните. Специално за мача ЦСКА – „Локо“ (Пд) в сряда от 19,15 часа на Националния стадион бе разрешено да има 12 000 души.

„24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ