Отбор от Втора лига взе бразилец от Арда! Агентът на играча води още чужденци в клуба

lukas_martins-1170x650

Освободеният през седмицата от Арда Лукас Мартинс не стоя много без отбор. Бразилското крило премина във втородивизионния Кариана Ерден. Двете страни се разбраха набързо и Мартинс сложи подпис под договор за 2 години. Фланговият нападател вече започна подготовка с новите си съотборници.

Мартинс е бил представляван в преговорите от Кузман Маринков – бивш изпълнителен директор на Локомотив Пловдив. У нас той рекламира бразилската школа Кампо Гранде. Именно неин възпитаник е Мартинс. По всяка вероятност между импресариото и тима от Ерден ще има тясно сътрудничество оттук насетне и няма да е изненада и други бразилски играчи да акостират в тима през зимата.

Лукас Мартинс игра в Арда и през сезон 2018/19 и помогна на кърджалийци да спечелят промоция за елита. Във втория ни ешелон крилото записа 13 мача, в които отбеляза 1 гол. Той обаче не успя да се представи на ниво през тази кампания. Бе на терена в 11 срещи от първенството, в които престоя на терена само 365 минути, като не реализира попадение.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ