Проблем за Левски! Спомняте ли си драмата на „Герена“ при последното оттегляне на звезда?

7 Dni Sport23.06.2020
христо йовов

25.05.2013 година завинаги ще остане в черната летопис на Левски. Помните ли какво се случи тогава?

Сините завършиха 1:1 в последния кръг със Славия и изпуснаха по идиотски начин вече спечелена титла. Спокойно може да се каже, че автоголът на Димитър Везалов даде втори живот на олигархичния модел „Лудогорец“.

Онзи мач много прилича с този, който Левски ще изиграе днес в 20,30 часа. Тогава столичани посрещат Локомотив Пловдив в реванш от полуфиналите за купата на България с 2 гола пасив.

Прилича си по това, че при онази майска драма сбогом на футбола каза Христо Йовов. Той започна титуляр и бе сменен, след което направи обиколка пред пълния стадион, за да обере овациите на пълните трибуни. Тази пауза изигра лоша шега на домакините, които явно възприеха мача като протоколен бенефис на Йовов и накрая сътвориха идиотията на века.

Днес за последен път с екипа на Левски ще излезе друг славен играч от Синята приказка – Живко Миланов. Като знаем, че Левски е тим, следван от прокобата на Емил Велев, какво ли да очакваме довечера?

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ