Играч на Лудогорец готов да се върне в любимия си отбор, дори като… масажист

7 Dni Sport23.06.2020
Лудогорец - Интер, Лига Европа, Дарош Григоре

Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре спечели титлата с Лудогорец, но си мисли за любимия Динамо Букурещ. Румънският национал сподели, че иска да се завърне при „кучетата“, дори и в ролята на…масажист.

„Ще бъде много трудно за Динамо да се спаси. Не можех да гледам мача им със Сепси, защото по същото време играх с Лудогорец. Тогава дори не исках да гледам репортаж след двубоя, защото разбрах, че Динамо е загубил. Бях много разстроен! Играчите трябва да забравят за всички проблеми, да бъдат съсредоточени на 100% и да задържат Динамо в Лига 1“, заяви Григоре пред ProSport.

“Имам още две години от договора си с Лудогорец и искам да остана до края на контракта си в клуба. Но много ми липсва Динамо и искам да завърша кариерата си в отбора. Ако това не е възможно като футболист, тогава като масажист или каквото е необходимо. Готов съм да помогна на Динамо от всяка позиция“, каза бранителят на разградчани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ