Георги Дерменджиев призна Левски и ЦСКА: По три гола на отбора е добре, но може и по-добре

18

Селекционерът на България Георги Дерменджиев говори след дербито между Левски и ЦСКА. Той бе заел своето място на трибуните и наблюдаваше потенциални футболисти, които ще повика в националния отбор за баража срещу Унгария. Дерменджиев смята, че все още е ранен етап да се съдят футболисти, тъй като футболът съвсем скоро бе подновен заради пандемията от COVID-19. Според него представянето на играчите в днешното дерби не е релевантно за избора на национални състезатели.

„Нивото на играта отговаря и на паузата. Надявам се отборите да влязат в ритъм. По три гола на отбор е добре като резултат, но мисля, че има още какво да се желае. Има един кръг от играчи, които наблюдаваме за националния отбор. Зависи в каква форма ще са. Треньор съм на националния отбор и не мога да правя анализ колко българи и колко чужденци има в Левски и ЦСКА“, смята Дерменджиев.

„За националния отбор беше много важно да се конкретизират датите (за баража срещу Унгария – б.р.). Мисля, че първият бараж е удобен за нас. Етапът е още ранен и не бива да съдим футболистите. Точно това не са мачовете, в които трябва да избирам национални състезатели. Трябва да се отърсят психологически от този коронавирус и всичко да тръгне нормално. Каквото и да е, вие разбирате, че им е трудно в момента“, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ