Оптимистични новини за Черно море Тича! Клубът отсече: Има доброжелатели!

баскетбол - Черно море Тича

Оптимистични публикации в социалните мрежи се появяват в последните дни в профилите на Черно море Тича. Финансовите проблеми на клуба от Варна бяха основна тема за разговор през миналия сезон, а до момента няма официална информация за нов спонсор.

BGbasket.com разкрива, че на Черно море Тича е обещан бюджет, който може да осигури съществуването на мъжки отбор с по-скромни амбиции, както и на ДЮШ. Още в края на финалите за юноши U19 през юни и сребърните медали на младия състав на „моряците“ там, се появи човек, който изяви желание да подкрепи най-успешната школа във Варна.

Ето и публикация от официалната страница на Черно море в Инстаграм, която допълнително дава надежди за добро бъдеще: „Ръководството на клуба полага всички сили да имаме нормални условия за Детско-юношеската школа, както и представителен отбор в НБЛ! Текат преговори и в най-скоро време се очакват отговори и реално развитие по въпроса. Доброжелатели има, има хора, които са готови да помогнат!“

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ