Ферарио Спасов иска поне петима нови! Цел номер 1 на треньор е намирането на класен таран

ферарио_спасов

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов ще настоява пред ръководството за поне пет нови попълнения през лятото. Феро е категоричен, че разполага с изключително лимитиран състав. До момента „канарчетата“ могат да се похвалят само с едно сигурно ново име – халфът Славчо Шоколаров, който подписа с клуба. След престой в Порто в Коматево се завръща Крис Добрев. Той има договор с „жълто-черните“ до 2022 година.

Цел номер едно пред мустакатия специалист е привличането на централен нападател. В момента Ботев не разполага с типичен таран и това сериозно затруднява Феро при определянето на състава. Често на върха на атаката е Антонио Вутов, чиято сила обаче е зад тарана. Дори и двете нови попълнения – Барбоса и Бурбано, не са централни нападатели.

Според „Тема Спорт“ от Ботев са се интересували около завръщането на Стивън Петков. Той в момента е под наем в чешкия Карвина от португалския Фейрензе. Преотстъпването е до края на кампанията. Феро търси да привлече още краен и централен защитник, както и вътрешен халф.

Продължава да не е ясна съдбата на бразилския флангови футболист Джонатан Перейра. Неговият договор с Ботев е до края на кампанията и засега няма индикации да е подписан нов. Както е известно, другият с изтичащ контракт – Димитър Пиргов, премина в новака в елита ЦЕКА 1948 като свобоен агент.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ