Сираков развъртя метлата на „Герена“! Шеф изхвърча от Левски, столът на Хубчев се клати, а Колев…

Левски - Лудогорец, Фенове

Новият собственик на Левски Наско Сираков обяви, че Павел Колев остава изпълнителен директор на клуба, но със спортния директор Ивайло Петков предстои раздяла.

„Не смятам, че имам нужда от нови хора на позицията спортен директор. С Ивайло Петков не съм говорил, но с него ще трябва да се разделим“, каза Сираков.

„Павел Колев е изпълнителен директор. Не ми е минавало през главата да търся промяна на тази позиция“, подчерта легендарният голмайстор.

След това Сираков намекна, че може да се стигне до раздяла и с Петър Хубчев. Както е известно, снощи Левски загуби с 0:2 гостуването на Локомотив (Пловдив) от полуфиналите за Купата на България, което още повече утежни ситуацията за треньора.

„Водих разговори със спортно-техническия щаб. Всеки, който обича Левски, не е доволен от това, което вижда. Трябва да се направи нещо. От голямото желание на всеки нов собственик, първо да се хареса на феновете, а след това и да успее с него, но са се направили спортно-технически грешки. Тук е големият потенциал и ще избера точните хора, които ще ми помогнат“, oбясни Сираков.

„Не разчитайте, че ще хвърлям бомби и ще обявявам имена. Работи се в абсолютна всяка посока. Предстоят ни в следващите дни разговори с мои бивши колеги и хора, които са работили в клуба. Но не трябва да се правят интриги. При всички положения ще проведа още един разговор с Петър Хубчев и тогава мога да бъда по-конкретен за неговото бъдеще“, каза Наско Сираков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ