Шефът на ОСК ЦСКА иска среща за „Армията“! Кюстендилеца: Имаме какво да си кажем с г-н Борисов

Иван Велчев - Кюстендилеца

Още един клуб се роди с името ЦСКА – по кикбокс и муай-тай. Негов председател стана лидерът на Сектор „Г“ – Иван Велчев. Кюстендилеца вчера даде пресконференция по този повод, заедно с треньора на новия отбор Станислав Бахчеванов, шампиона в смесените бойни изкуства Деян Топалски и председателя на ОСК ЦСКА – Георги Калчев. Тренировките ще се провеждат на „Армията“ от понеделник до петък. Клубът търси момчета на възраст от 8 до 14 г.

Велчев и Калчев пък коментираха и други въпроси, свързани с ЦСКА. По отношение на призивите към държавата за развитие около „Армията“, Кюстендилеца заяви:

„Очакваме развитие. Това ни е една от болките. Вече се обърнах директно към премиера Борисов да организираме среща, защото има какво да си кажем за стадиона. Чакаме реакция“, заяви Велчев.

Относно делото срещу ЦЕКА 1948, тарторът на агитката коментира: „Жалбите са подадени, оттам вече юридическите органи ще решават“.

Председателят на ОСК ЦСКА – Георги Калчев – пък каза: „Ще цитирам лидера на сливенската организация Милен Василев, който каза, че държавата ни е стъпила на вратовете, както американският полицай върху този на Джордж Флойд. И ние не можем да дишаме. Искаме среща с министър Кралев, който да обсъди нашите проблеми с премиера и да намерим някакво решение“, каза Калчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ