ЦСКА се надява на лесни три точки срещу един от най-удобните си съперници в елита

цска1

ЦСКА подновява сезона в efbet Лига с гостуване на Витоша (Бистрица). Срещата от 25-ия кръг е в 21:00 часа. След дългата пауза „Армейците“ се надяват да си тръгнат с лесни три точки от този двубой срещу един от най-удобните си съперници.

Двата тима са се изправяли един срещу друг точно 5 пъти в елита до момента. ЦСКА има пълно превъзходство в тези мачове с 5 победи и голова разлика от 17:1. Това дава самочувствие на „червените“, че и днес няма да срещнат трудности и ще прибавят нови три точки в актива си.

Играчите на Милош Крушчич дори се надяват да вземат своето без да влагат твърде много усилия. За тях доста по-важен е следващият мач с Ботев (Пловдив) от 1/2-финала за Купата на България. Затова те ще искат да съхранят сили именно за него. От друга страна обаче „Армейците“ не искат да изпуснат възможността да изпреварят Левски във временното класиране, след като „сините“ вчера загубиха с 0:1 от Лудогорец на „Герена“.

В същото време Витоша излиза в този двубой без особени претенции. „Тигрите“ на практика са сигурен изпадащ този сезон и остава да играят само за честта си. Те нямат победа в 16 поредни мача, като ще е истинско чудо тази серия да бъде прекъсната точно днес. Евентуално подценяване от страна на „червените“ обаче може и да им даде някакъв шанс да измъкнат нещо от този сблъсък.

Вероятни състави:

ВИТОША: Кацарев, Дяков, Зюмбулев, Бонев, Дилчовски, Кочилов, Амзин, Маламов, Гъргоров, Кабов, Садула

ЦСКА: Бусато, Турицов, Антов, Занев, Мазику, Пинто, Малинов, Кери, Белтраме, Евандро, Соу


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ