Много нервен Хубчев: Наско пое Левски, но аз не съм го усетил

7 Dni Sport05.06.2020
наско сираков

Старши треньорът на Левски – Петър Хубчев – сподели мнението си за загубата с 0:1 от Лудогорец.

„Само този прекрасен гол раздели двата отбора. Гениално изпълнение на Каули. Представихме се доста добре. Винаги може да е по-добре. Сещам се за много неща, които можем да направим по-добре. Но аз съм повече от доволен от борбата, която показахме, в положението, в което се намираме. Смея да кажа, че и чисто футболно не бяхме толкова зле.

Съвсем друго е да се играе официален мач, след толкова дълга пауза. Ние виждаме много добре подробностите, но не ми се коментират.

За нашия отбор не е много добре, че толкова скоро идва полуфиналът с Локомотив, тъй като ние не разполагаме с толкова голям кадър. За отборите, които имат такъв, това е добре дошло. Но, от друга страна, трябва да компенсираме с малко по-голямо желание и се надявам да успеем.

Нека остане за нас кога можем да използваме Живко Миланов.

Нас вече ни интересува следващият мач. Днес нямаме забележка към момчетата от морална гледна точка, след всичко това, което се случи. Знам много неща. Знам в какво състояние са половината и какво мислят. И да изиграем мача по този начин, за мен е ОК.

Със сигурност ще има промяна в ситуацията, след като такова голямо име пое Левски. Но аз не съм усетил такова нещо в съблекалнята. Много пъти разговарях с Наско Сираков“, коментира Петър Хубчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ