Странно: Хвърлят НВЛ в ръцете на шефа на Левски, който има само провали с клуба

7 Dni Sport05.06.2020
Левски Лукойл нефтохимик волейбол мъже 22
Левски Лукойл волейбол мъже 11

Националната волейболна лига ще бъде хвърлена в ръцете на човек, който допреди 3 години си нямаше и понятие от волейбол. а откакто е президент на Левски, не е успял поне веднъж да вкара тима в Топ 6!

Странното решение разкри президентът на БФВ Любо Ганев след проведената среща, касаеща Суперлигата при мъжете за новия сезон 2020/2021.

Интересно, ако Левски този път постигне нещо в Супрелгита, няма ли да се припише точно на присъствието на неговия шеф на ръководния пост на лигата!?

Ето какво коментира Ганев:

„На събранието на всички клубове участници в Суперлигата на България, на което присъстваха представители на 11 от 12-те, като само представителя на Дунав не можа да дойде, се издигнаха две кандидатури за председател на Национална Волейболна Лига. Знаете, че Национална Волейболна Лига е постоянна комисия към БФВолейбол. Двете кандидатури бяха на Сашо Йовков и Атанас Гаров, като съответно бяха поканени двамата кандидати за председател на НВЛ да изложат своите виждания. Първо влезе Сашо Йовков, който обаче каза, че се отказва от тази кандидатура, но ще помага на новоизбрания председател. Така че на практика остана кандидатурата на Атанас Гаров, който изложи своите виждания, а неговото CV и мотивационно писмо бяха изпратени преди няколко дни до клубовете. Накрая клубовете гласуваха и единодушно с 11 гласа избраха Атанас Гаров да бъде предложен за председател на НВЛ, който да бъде гласуван на следващото заседание на УС, което ще бъде на 15 юни в 12:00 часа тук в офиса на федерацията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ