ЦЕКА 1948 представи Балъков, но не посмя да покаже емблемата! Героят от САЩ’94 е готов да работи и в Левски

красимир_балъков

Новият старши треньор на ЦEКА 1948 Красимир Балъков беше представен пред медиите. Героят от САЩ ’94 заяви, че целта пред него е отборът да играе модерен футбол. Любопитно е, че шефът на новака в елита Добрин Гьонов не позволи на фотографите да снимат от двете страни фланелката, която бе връчена на новия наставник. Причината за това по всяка вероятност е фактът, че отборът използва емблемата на ЦСКА, а от „Армията“ вече се заканиха да вкарат ЦЕКА 1948 в съда.

„Искам да благодаря на ръководството на ЦEКА 1948, че се обърна към мен. Имахме доста разговори в два дни, обсъдихме доста неща. Това е един млад и перспективен отбор, който иска да се интегрира по най-добрия начин в „А“ група. Този проект ме заинтересува изключително много. Знаете, че около името ЦСКА има много спекулации. Не смятам, че трябва да отговарям на тази тема. Мен ме интересува да развием отбора, това е. Целта пред нас е във всеки мач да играем по-добър футбол и да търсим реалните цели. Не казвам, че сме в А група да се борим да не изпаднем, но не казваме и че ще се борим с грандовете. Жалко само, че късно започнахме преговорите и почти цялата селекцията е направена, а аз не съм участвал, но може да е за добро. До зимата ще анализираме всичко, засега разчитаме изцяло на кадъра, който съществува в момента. Има едно или максимум две места за привличане на футболист, разговаряли сме по тази тема. Този футболист е българин. Опитваме се в абсолютна професионална форма да говорим с клуба му“, заяви Балъков.

„Договорите нямат значение. Можем да подпишем и за 10 години, но е важно как ще работим. Шампионска титла никога не съм споменавам, но ако я заслужим, защо не. Нищо не ме притеснява – видял съм 1 и 1000. Работил съм с хората в ЦСКА. Няма да ни е лесно, когато играем срещу тях. Знам, че ще има негативна нагласа, но съм професионалист. Ако ми се обадят от Левски, ще отида да работя и в Левски. Българският манталитет много-много не го разбирам. Когато подпишеш договор, трябва да си отдаден на 100%. Като малък съм бил привърженик на ЦСКА, не го крия. Уважавам всички фенове на ЦСКА. Щом световни медии са се объркали кой ЦСКА поемам, значи правим рекламата на ЦСКА“, каза Бала пред медиите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ