Димитър Пенев смаза ЦЕКА 1948: Пуснете хора по стадионите, те имат само 20 фена

димитър_пенев

Легендарният български треньор Димитър Пенев сподели мнение, че ще е редно да бъдат допуснати зрители до оставащите през настоящия сезон срещи от Първа лига

Пенев беше част от откриването на фотоизложбата „Спортът в София през годините“ и беше запитан за всички горещи теми от българския футбол, включително дали двете ЦСКА-та ще се обединят. Стратегът от Мировяне също така отказа да коментира съдбата на Левски, след като Наско Сираков официално взе акциите на клуба.

„Ако имаме състезатели нека играем мачовете между двете ЦСКА-та. Има време да се коментират тези неща. Тежко ще е за треньорите и играчите обаче, тъй като ще е доста необичайна гледка. Нашите фенове обаче ще преборят тези на ЦЕКА 1948, тъй като те ще имат само около 20-30 фена по трибуните. Ръководствата трябва да осмислят ситуацията внимателно и от тази гледна точка“, започна Пенев.

„Ситуацията е особена в момента. Нормално ще е да има хора по стадионите, поне по 1000 зрители на всеки мач. Според мен футболният съюз и министерството на спорта трябва да вземат решение в тази насока“.

„Проблемът с емблемата на ЦСКА е решен отдавна, когато господин Ганчев извади солидна сума. Ще поздравя Балъков, ако застане начело на ЦЕКА 1948.

„Ще коментирам за Наско Сираков само след като съм прочел официално новината. Не мога да коментирам дали Левски ще се спаси“, завърши легендата на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ