Драмата с акциите на Левски приключи! Сините вече имат нов собственик

акции

Драмата около собствеността на Левски вече приключи, твърди Блиц. Акциите на клуба вече са на „Герена“ и са джиросани на Наско Сираков.

Така голмайстор №1 в историята на „сините“ вече може да се счита за собственик и да пристъпи към спасяването на любимия си отбор.

Очаква се днес новината да бъде потвърдена на официалния сайт на Левски, а утре, сряда, или най-късно до края на седмицата Наско да даде историческа пресконференция.

Драмата с акциите премина през много перипетии. Тити Папазов първи изяви желание да вземе акциите от Георги Попов и Васил Божков. Впоследствие те ги джиросаха на Бойко Борисов, който напълно логично отказа да ги приеме.

Малко след това Наско Сираков обяви официално, че иска да стане притежател на ценните книжа.

След това Божков публикува анкета на профила си във Фейсбук с идеята феновете да изберат кой да се сдобие с акциите. „Синя“ България избра по безапелационен начин това да бъде легендата на Левски и националния отбор на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ