Животното унищожи ЦЕКА 1948 и развенча мита за „честния път към върха“

росен петров, животното

Един от лидерите на Сектор Г – Росен Петров, нападна отбора на ЦЕКА 1948. Причината за гневното излияние на Животното са непрестанните твърдения на шефовете на отбора, че са се класирали в елита по честен начин.

Ето какво написа Росен Петров в профила си във Фейсбук:

СЕДЕМ „ЧЕ$ТНИ СТЪПКИ“ по „ЧЕ$ТНИЯ ПЪТ КЪМ ВЪРХА“:

1. Напускаш ЦСКА, като обещаваш, че няма да му пречиш.
2. Получаваш като подарък регистриран от Васил Божков клуб и обявяваш, че започваш от нулата и нямаш претенции да бъдеш ЦСКА и да наследяваш историята на ЦСКА.
3. Обръщаш палачинката и започваш неправомерно да наричаш клуба си, регистриран с дългото име „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА 1948“, ЦЕКА 1948, като заблуждаващо си лепваш открадната емблема с минимални изменения.
4. Явяваш се на търг за имуществото, марката и емблемата, и то с три фирми като дребен шмекер, за да го спечелиш и да имаш поне някакво морално право да претендираш за Червеното наследство. След като го загубваш, отричаш това право на спечелилия, който е платил цели 8 милиона.
5. Явяваш се на бараж за участие в Трета лига, без да имаш право на това, защото не си дори временен член на БФС.
6. Влизаш във Втора лига, без да имаш право на това, защото нямаш задължителните две години членство в БФС.
7. Влизаш в Първа лига служебно, като уреждаш прибързано прекратяване на първенството, при положение, че имаш само три точки повече от втория, който е с мач по-малко и му предстои домакинска среща с теб.

През цялото това време лъжеш, че клубът се финансира от феновете, а всъщност получаваш тлъста издръжка от спонсора на БФС и медийно подсигуряване от най-големите душмани на ЦСКА.
Накрая срещу изхарчените милиони печелиш подкрепата на два файтона фенове и презрението на цялата Червена общност. Но ти си гьонсурат и не ти пука.
Роден си в лъжа, ще свършиш в позор!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ