Любо Ганев разчиства УС, Сашо Попов от ЦСКА също е аут

7 Dni Sport30.05.2020
людмил найденов, любо ганев

Президентът на волейболната ни федерация Любо Ганев има намерение да разчисти Управителния си съвет, научи „Меридиан Мач“. Според замисъла на легендата от настоящите 25 души в УС, трябва да останат най-много 17.

Родната федерация по волейбол и без това има може би най-многолюдния Управителен съвет в спорта ни. На последното Общо събрание, проведено в първия ден на извънредното положение у нас – 13 март, и на което Любо бе избран за президент, бяха приети нови членове. Да, някои отпаднаха, но при все това бройката от 25 души натежава.

Предполага се, че аут ще бъдат отново хора, които са били в управата по време на бившия президент Данчо Лазаров. Почти сто процента е сигурно, че сред най-малко 8-те ненужни ще попадне ветеранът Иван Сеферинов. Босът на Славия, който е бивш национален състезател и селекционер, единствен гласува срещу новото назначаване на италианеца Силвано Пранди начело наа представителния ни мъжки тим.

Особен е случаят с Александър Попов. Шефът и треньор на ЦСКА бе в челото на опозицията срещу Лазаров, издигнала Ганев за президент, но е решил да се оттегли по лични причини.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ