Гриша Ганчев очисти ЦСКА! Сега всеки може да заповяда…

7 Dni Sport30.05.2020
Гриша Ганчев

Ако си чуждестранен футболист и преди 8-9 години те поканят да играеш в ЦСКА какво ще направиш? Ще отвориш първо Гугъл да провериш какво се пише за отбора.

А там – мор!

Стотици реват, че имат да взимат пари, десетки се оплакват, че са измамени, единици са доволни от престоя си на „Армията“.

Отвориш сайта на УЕФА – там дело до дело срещу ЦСКА.

Ако си спомняте, когато Стойчо Стоилов започна работа в Борисовата градина, едни от първите му думи бяха: ЦСКА много трудно ще привлече качествен чуждестранен футболист, дори да изсипе един камион пари. Имиджът на клуба зад граница и в УЕФА ни връзва ръцете.

Е, днес ръцете са развързани. Благодарение на политиката на ЦСКА в последните 4 години, от „Армията“ не си е тръгнал един играч със скандал! Един не съди клуба за неполучени пари. Нещо повече, всеки тръгнал си, е готов утре пак да дойде.

Албентоса дава интервю за най-големия испански спортен вестник, хвали ЦСКА. Жеферсон го интервюират от най-могъщата бразилска спортна медия, прекланя се пред ЦСКА.

Та ето това направи Гриша Ганчев за 4 години. Излъска ЦСКА!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ