Джарета разкри какви цели е поставил Гриша Ганчев пред този ЦСКА

7 Dni Sport28.05.2020
Кристиано Джарета Цска Левски 6

Спортният директор на ЦСКА – Кристиано Джарета, посочи спечелването на Купата на България и втората позиция в първенството, като основни цели пред клуба „червените“ до края на футболния сезон у нас. Ето какво още каза той пред италианската медия „Tuttomercatoweb“:

„Имам добър опит. Искаме да спечелим Купата на България, което би ни дало достъп до предварителните кръгове на Лига Европа. Поставените ни цели са да завършим втори и да спечелим трофея. Ще видим

Възстановяването ще бъде трудно. Футболистите са в почивка отдавна. Това не е сравнимо с лятната пауза. Съвсем различно нещо е. Говорим за два месеца на дивана. Онлайн заниманията бяха полезни, за да се поддържа форма.

Мачовете ще се провеждат пред празни трибуни, което ще е много скучно. Това не е шоу, а рестартът се прави по икономически причини. В България цифрите на заразените бяха много по-ниски. Всичко беше затворено, когато инфекцията не беше в пика си. Ограничиха се щетите“, каза Джарета.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ