Звезда на Ботев отсече: Целта ни е да спечелим Купата и да завършим на седмо място

Ботев Пд - Антонио Вутов

Футболистът на Ботев (Пловдив) – Антонио Вутов даде специално интервю за „Дарик“, в които сподели очакването си за началото на официалните мачове и целите пред „канарчетата“.

„Вече трета седмица тренираме. Правим двуразови тренировки. Смятам, че времето е малко и няма да сме готови на 100 проценти. Надявам се да избегнем контузии. За хубави мачове няма да сме готови, но вероятно с течение на двубоите ще влезем във форма. Ние реално нямаме шанс за първата шестица и ще гоним Kупата и седмото място. То ще ни даде възможност за плейоф за Лига Европа. Това са ни приоритетите. Ще видим с течение на мачовете ще видим как ще се развият нещата“, казa той.

Той говори и за предстоящия полуфинал в турнира за Купата на България срещу ЦСКА.

„Смятам, че шансовете с ЦСКА са равни. След тези извънредни мерки, в които не можехме да тренираме ще има шанс отбора, който е успял да се подготви по-добре. Смятам, че сме равностойни. Миналата година мачовете бяха с много голове, много емоции, но тази година вероятно ще са различни. Тогава и в двата мача бяха едни от най-добрите за цялата година. Надявам се и тази година мачовете да са продуктивни“, заяви Вутов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ