Гриша, махай се веднага от ЦСКА! Остави клуба на Животното и Кюстендилеца!

гриша ганчев

Малката Цека, както е популярно момчето от петък вечер на Васил Божков, пробва да изработи ЦСКА, така както и хазартния бос. Организира среща, чиято единствена цел бе да бъде…записана.

От срещата на Цецко с Васил Божков разбрахме през смеха на Найденов и брат му, че хазартният бос щял да ги убива. Комична работа!

Докато тази от записа с ЦСКА е трагична. Малката Цека направи така, че записът веднага да види бял свят. И от него се разбра:

Животното, ако има 10 милиона няма да пусне Гриша Ганчев даже да стъпи в София, камо ли да управлява ЦСКА!

Кюстендилеца е готов да оневини Малката Цека за всичко, което свърши срещу ЦСКА през годините, стига да извади някой лев за клуба.

Дерипатката е готов веднага да управлява клуба.

А, да, и всички са готови да издигнат паметник на онзи, който вземе акциите от Ганчев и ги даде на тях!

Плюс всичкото унижение, което лъхаше от тази среща. Унижение за ЦСКА!

След нея за Гриша Ганчев е ясно. При такива приятели и фенове на ЦСКА около него, врагове не му трябват. Тези сами ще му видят сметката.

Хубаво е обаче преди това сами да поемат своята част от нея.

Защото същите тези фенове ходиха да си късат потниците пред Ганчев да извади 8 милиона за емблемата. И му мажеха очите, че след това на стадиона щяло да има всеки мач по 10 000 души. Е вече няма и по 200… А 10 000 така и не се събраха. С или без емблема.

Същите тези фенове така и не са си купили за сезон както се кълняха 1 000 фланелки, 8 000 абонаментни карти, 100 000 календара. И т.н. и т.н.

Същите тези милиони фенове на ЦСКА не можаха да напълнят „Васил Левски“ даже за собствения си грандиозен юбилей!

За да не се троши хатъра на същите тези фенове, клубът не е в състояние да има адкватен мърчандайзинг, защото ще има последствия за фен-магазина.

Същите тези фенове, които не са изпълнили нито един ангажимент към Ганчев, пардон, към ЦСКА, отиват и си смъкват гащите пред Малката Цека!

И стига с това: Няма титли, няма хора, няма приходи!

На „Герена“ от десетилетие не са печелили нищо. Но привържениците са вкарали в касата на клуба под форма на билети, купени артикули, абонаментни карти и дарения над 20 милиона лева за тези 10 години!

Гриша, ти и утре ли ще ходиш на „Армията“?

Замисли се не е ли по-добре, вместо да го правиш, да дадеш клуба на Животното и Кюстендилеца.

Може и паметник да ти издигнат…

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ