Септември размаха пръст на Миньор: Кой им каза, че ще играят във Втора лига!?

стадион симитли

Ръководството на Септември Симитли упрекна колегите си от Миньор Перник, че са се самопровъзгласили сами за нов член на родната ни Втора лига. Те изразиха това в официална позиция до медиите ,която ви предлагаме без редакторска намеса.

„Уважаеми колеги от ФК Миньор Перник,

Че сте по-слаби от нас, то е ясно. Ако не беше така нямаше да се изплашете от насрочения бараж между нашите два отбора и да хленчите по всички сайтове и телевизии, че не искате бараж, тъй като вие сте първи. Вие сте първи, но само с една точка и мач повече от нас. По коефициента Бергер ние доста ви превъзхождаме, тъй като от изиграните до сега мачове нашият коефициент е 2.44, а вашият е 2.31. След като видяхте селекцията ни на полусезона, за вас беше ясно, че този път нямаше да ви бием с 3:0, а поне с 5:0.

Отказахте баража, добре! Но защо се самопровъзгласихте за новия член на Б група, след като нито има решение на изпълкома на БФС, нито има нормативен документ, с който БФС по някакъв начин да е намекнал, че Миньор Перник е новият член на Б група. Такова самопровъзгласяване води до лоши последствия, които ние не пожелаваме никому.

С цялото си уважение към ФК Миньор Перник, не е лошо да се замислите и огледате сами себе си преди да се провъзгласите и за най-морални и най-честни в групата. Всички отбори знаят, че единствено ние от Септември Симитли спазваме феърплея, доказано.

С приятелски поздрав и пожелания за успех,

ФК Септември Симитли“ – завършва публикацията на втория в Югозападната трета лига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ