Любимец на Сектор Г приключи 1948: Обединение не може да има, защото ЦСКА е само един

стойко сакалиев

Бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев използва социалните мрежи, за да изкаже и своето мнение относно горещата тема с влизането на ЦСКА 1948 в елита.

Ето какво написа 41-годишният бивш играч на „червените“:

„Здравейте, Армейци!

Цял ден получавам въпроси относно това, дали трябва да се обединят двата клуба… ДВАТА КЛУБА?!! Дори бях изненадан какво ме питат… Два клуба?!! Как да отговоря на подобен въпрос… та то няма отговор…няма два клуба…

Искам да ви споделя, че пазя изключителни спомени още от дете, когато за първи път гледах мач на ЦСКА. Тогава разбрах, че това е моят отбор… просто понякога тези неща се чувстват. А знаете, как бият нашите червено-бели сърца … с пълна сила, мощно и завинаги… Само заради ЦСКА! Това е нашият отбор, нашата емблема… нашето име, което произнасяме с гордост!

Имах щастието да бъда част от този ВЕЛИК ОТБОР, от най-големия клуб в България! Винаги съм играел не просто с хъс за победа, а със сърце и душа, с моята детска любов, а тя е най-чистата! Усещането винаги е било неописуемо! Дори в момента, пишейки тези редове, изпитвам изключителна гордост и щастие! БЪЛГАРСКА АРМИЯ е била и винаги ще бъде мой дом!

ЦСКА е нещо велико…..страст, гордост, дух, усмивки, постижения, изкуство … ЛЮБОВ! ЦСКА е нещо толкова истинско, една цел…една борба… ЦСКА е ЕДИН и е на Армията! Не може да има обединение на двата ЦСКА, след като ЦСКА е един! Аз признавам и зачитам само него и никой друг! Това е моята позиция! Точка!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ