Дюлгеров потвърди за раздялата с Етър: Не разтрогнах, за да си взема парите

dulgerov.m

Защитникът на Етър Александър Дюлгеров говори пред Дарик, след като напусна „виолетовите“ заради неизплатени заплати.

„Мога да потвърдя новината, че разтрогнах договора си с Етър по вина на клуба заради неизплатените задължения. Финансовата криза в клуба не е тайна за никого. Проблемите са от доста време, каквото можеха изплащаха. Явно покрай кризата е доста по-сериозен проблемът. Има доста момчета, на които им изтичат договорите. Може би искат и те да си тръгнат, но аз не мога да коментирам. Чисто формално е, че разтрогнах по вина на клуба. Това беше възможността да разтрогна, но това не значи нищо. Не го правя, за да си взема парите. На мен не ми е било това целта. Разговарял съм доста с ръководството на клуба, и то не само аз. И треньорът е говорил с тях. За февруари изплатиха всичко, но доста трудно. В момента за месец март не всичко е платено, а само малка част“, сподели Дюлгеров.

„Отборът има финансови проблеми, въпросът е, че няма яснота и няма кой да дойде да обясни на момчетата, за да са спокойни. С тази криза и пандемия всеки се опитва да си спаси семейството. Много хора не са запознати, но играчите сме изпадали в доста трудни ситуации – да се чудим как да си платим наемите. Въпреки всичко искам да благодаря на ръководството, че ми дадоха шанс да играя за Етър, както и на треньорите – Росен Кирилов и Петко Петков, които също ми дадоха шанс. Благодаря и на феновете, които въпреки лошите резултати бяха до нас. Пожелавам успех на клуба и дано до месец ситуацията да се подобри“, каза още бранителят.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ