Васил Божков: Видя се къде сме аз и Наско, къде са Пеевски и шутът му Тити

7 Dni Sport22.05.2020
наско_сираков1

Васил Божков направи нещо безпрецедентно!

Взе Левски по нареждане от Партията, наля близо 30 милиона в него за година и подгонен от същата тази Партия на Бойко и Шиши, върна Левски на легендите!

Никой и никога не е правил това за „сините“. Левски беше в сина на гръцки комунисти Томас Лафчис. После той хариза акциите на бъдещия враг на държавата Майкъл Чорни. Евреинът пък ги джироса на Тодор Батков, гласувал някога „с радост“ Левски да бъде прекръстен на Витоша.

После дойде ерата на Бойко и Шиши. Техни хора поеха пакета от изправения до стената Батков, след което, за да върви вътрешно-ведомствената врътка с милионите, го преотстъпиха на УБО-джията Спас Русев. Накрая да стигнат до Христо Йовов!

Някой ще каже Бижутера е легенда. Пресилено е, Йовов го няма в Топ 50, а може би и в Топ 100 на най-великите сини играчи. А и той не получи акциите, заради синята му битност, а защото вече играеше белот с Бойко Борисов. Пък и ги държа малко. По-малко отколкото стискаше титлата, преди да се появи Везалов…

Сега, почти 30 години след старта на синьото „Джиро“, за първи път то финишира, където му е мястото – при едно синьо сърце. При това какво! Откакто Левски попадна в ръцете на Борисов и Пеевски, Наско Сираков бе умишлено държан далеч от Левски. Някак си не можеш да източиш 20 милиона от клуба и Вълка да не те надуши, да не те захапе за врата.

Днес с един ход Васил Божков върна Левски на левскарите, но върна и Наско Сираков на левскарите.

Показа къде е той, къде е „благодетелят“ Пеевски. Къде е Наско и къде е придворният шут на Сараите Тити Папазов.

А, да, и къде е Малката Цека от петък вечер…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ