ЦСКА предлага нов договор на талант! Армейците си връщат нападател

Ангел Лясков Цска Берое 24

ЦСКА ще предложи нов договор на младежкия национал Ангел Лясков. В момента левият краен бранител е преотстъпен на Ботев Враца, а настоящия му контракт с тима от Борисовата градина изтича това лято. След приключването на сегашния шампионат Лясков, ще получи ново предложение и от следващия сезон отново, ще облече „червената“ фланелка.

В известен период младият защитник играеше като титуляр в ЦСКА, но след контузия на окото, получена точно в мач срещу Ботев Враца, Лясков загуби титулярното си място и бе даден под наем на врачани през лятото на миналата година. След пандемията от COVID-19 „червените“ ще сменят изцяло трансферната си политика и ще заложат на повече български играчи, като в това число влиза и подновяване на договора на крайния бранител.

По всяка вероятност „армейците“, ще си приберат и Тонислав Йорданов от Етър, който преди прекъсването на шампионата отбеляза няколко важни гола с „виолетовия“ екип.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ