Хиндлиян приветства Пеевски: Левски трябва да има ново Общо събрание

7 Dni Sport19.05.2020
Степан Хиндлиян

Шефът на НКП Степан Хиндлиян разкрива в интервю за „24 часа“, че Левски отива към Общо събрание, което да бламира Васил Божков!

„Аз мисля, че трябва да се ходи към Общо събрание сега и веднага. Без да чакаме повече. Много чакахме. Левскарите ни направиха да сме най-добрите в чакането. Стига толкова чакане“, категоричен е Хиндлиян.

„В най-скорошния възможен ден да се проведе. Ако се свика днес, то може да се проведе след месец. Ако мажоритарният дял не се яви, то тръстът автоматично може да насрочи следващо заседание на Общото събрание след две седмици. Но за Левски няма време за чакане. Казано е: “Дела трябват, а не думи!”, зове Хиндлиян, който е един от ръководните фактори в Левски, приветствали дарението на най-мразения ДПС-политик Делян Пеевски от 500 000 лева.

Както е известно с 10-те си процента в Левски Тръста може не само да свика Общо събрание, но и да вземе той решенията на него, ако не се появи представител с акциите на Васил Божков.

Според Хиндлиян дори Наско Сираков да получи ценните книжа, той трябва да ги върне на клуба и след това Общото събрание да го издигне за ръководител.

Интересно обаче какво ще стане, ако утре в 8 часа Васил Божков вземе, че обяви нещо друго, интересно за акциите…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ