Свинщина с феновете е Левски да приеме мръсните пари на Делян Пеевски

пеевски

Добрият депутат, който ходи и дарява пари, както го обрисува аверът му Бойко Борисов, ръсна и на „Герена“.

Разбрахме, че дал едни 500 000 лева и с тях едва ли не спасил Левски.

Даже клубът го обяви официално. Което е второто най-тъпо нещо, извършено от работещите там след онова идиотско писмо, с което се молеше кредит от Бойко Борисов.

Първо да приемеш парите на Пеевски е обида към всички онези хиляди, които отделиха по левче, по два за синята идея. Гавра е с хората, които разбиха на децата си прасенцето-касичка, за да пратят 19,14 лева на Левски. Не може да ги поставяш на едно ниво с Прасето, които разби касичката КТБ, за отмъкне от там милиарди.

И второ. Левски все още е на Васил Божков. И ти правиш реклама на най-големия му враг. Сайтът на Левски нито веднъж не благодари на Божков, че е дал на клуба 25 милиона! А сега веднага на челна новина 500-те хиляди на Пеевски. Сложете поне и тези от Малката Цека, за да е всичко точно. За да е всичко гадно и мизерно.

Враговете на Левски бяха замлъкнали. Не им даваше моралът дума да издумат срещу Левски, заради всичко, което вършеха феновете. Те поведоха Велика Отечествена война за спасението на клуба. И като видя, че я печелят, Делян Пеевски се нареди до тях за победния марш.

Не му е там мястото. Не и докато не обясни има ли пръст в онези 8 милиона от „Виваком“, дето изчезнаха от клуба по времето на Спас Русев!

Всъщност дори да обясни, също пак няма място. Защото онези младежи не са създавали Левски край Могилката, за да е днес той част от Кочинката.

ЛЕВСКАРИ, ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА ПЕЕВСКИ ВЕДНАГА! МРЪСНИ СА, МИРИШАТ!

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ